Yetimler Vakfı'ndan Bir Bot, Bir Mont Kampanyası

Yetimler Vakfı'ndan Bir Bot, Bir Mont Kampanyası

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber yetim çocukları unutmayan Yetimler Vakfı, "Bir Bot, Bir Mont" kampanyası başlatarak hayırseverlere destek çağrısında bulundu.

Yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yetim ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Yetimler Vakfı, yaklaşan kış mevsiminde yetimlerin giyinme ihtiyaçları karşılamak amacıyla "Bir Bot, Bir Mont" kampanyası başlattı.

Başlatılan kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Aysu, "Bilindiği üzere kış aylarına girmek üzereyiz. Bütün evlerde tatlı bir telaş; çocukların kışlık elbiseleri, botları ve montlarıyla ilgili alışverişler başladı. Ama maalesef unuttuğumuz bir kesim var ki, kışın gelmesiyle onları da acı bir telaş sardı. 'Kışın nasıl ısınacağım?' ve 'Kışı nasıl geçireceğim?' diye düşünen yetimlerimiz var. Bundan dolayı Yetimler Vakfı olarak yetimlerin üşümemesi, kışı kötü geçirmemeleri için bir kampanya başlattık." dedi.

"Gelin bu kışa girmeden önce yetimlerin duasını alalım"

"Bir bot ve bir mont" kampanyası başlattıklarını ifade eden Aysu, "Bu kampanya sayesinde İnşallah binlerce yetimimize birer bot ve mont hediye edeceğiz. Böylece yetimlerimiz kışın üşümedikleri gibi hem onları düşünen amcaların, yengelerin ve teyzelerinin olduğunu bilecek hem de onlara dua etmiş olacaklar. Bu kışı ruhen güzel geçirdiğimiz gibi yetimlerimiz de bedenen üşümeyecekler." ifadelerini kullandı.

Kampanyaya destek çağrısında bulunan Aysu, "Gelin bu kışa girmeden önce yetimlerin duasını alalım. Böylece evimize huzur ve neşe getirip gönlümüzle beraber onların bedenlerini de ısıtalım. İnşallah hayırseverler bu kampanyamıza destek çıkacaklar. Bu kampanya sayesinde biz de yetimlerimizi giydirecek, sevindirecek ve bu kışın üşümelerine engel olacağız. Allah şimdiden yaptığınız bütün hayırları kabul eylesin." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.