Yetimler Vakfından Bismil'de giyim yardımı

Yetimler Vakfından Bismil'de giyim yardımı

Yetimler Vakfı Bismil Temsilciliği, ilçede 15 aileden oluşan 30 yetimi Kurban Bayramı öncesi giydirerek yüzlerini güldürdü.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla duyarlı hayırsever vatandaşlar Yetimler Vakfına bağışta bulunarak Bismil’deki yetimleri giydirdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Yetimler Vakfı Bismil Temsilcisi Fuat Ayaş, hayırseverin vatandaşların yardımıyla bu bayramda da 30 yetim giydirdiklerini söyledi.

Daha çok yetim çocuklarıı sevindirmek için hayırseverlerin daha çok duyarlı olmalarını ve yetim çocuklara karşı hassas davranmalarını isteyen Ayaş, "Bu Kurban Bayramı'nda hedefimiz Bismil’deki tüm yetimleri giydirmek, hepsini bu bayramda sevindirmekti. Fakat imkânlarımız yeterli olmadığı için hayırseverlerin bağışıyla şimdilik 30 yetimi giydirdik. Ama gönül isterdi ki bütün yetimleri sevindirelim." dedi.

"Yetim gülerse bütün dünya güler ama yetim ağlarsa bütün dünya ağlar." diyen Ayaş, şunları söyledi:

"Çocuklar elbise alırken girdikleri haleti ruhiyeyi, o sevinci görünce biz de mutlu oluyoruz. Temennimiz bütün çocuklar sevinsin, sevinmeyen çocuk kalmasın, elbisesiz bayrama giren çocuk kalmasın." diye belirtti.

Yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren aileler ise Yetimler Vakfına ve hayırseverlere teşekkür ederek, senede 2 defa bayram olduğunu ve bayramlarda yetim çocukların unutulmaması gerektiğini söylediler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.