Yetimler Vakfı'ndan Gazze halkına sıcak yemek desteği

Yetimler Vakfı'ndan Gazze halkına sıcak yemek desteği

Yetimler Vakfı, işgalci siyonistlerin bombardımanlarla harabeye çevirdiği Gazze'de, hayırseverlerin kendilerine emanet ettiği bağışları yerine ulaştırmaya devam ediyor.

Siyonist vahşetin tüm barbarlığıyla katliamlar yaptığı Gazze'de 49'uncu gün geride kalırken Yetimler Vakfı da mazlum Filistin halkına sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor.

Dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı, siyonist işgal rejiminin soykırım yaptığı Gazze'de bombardımanlardan sağ kurtulanlara sıcak yemek ulaştırıyor.

Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana her gün düzenli olarak Gazze halkına sıcak yemek dağıtan Yetimler Vakfı, ağır bombardıman altında bile yardım faaliyetlerini aksatmadan sürdürdü.

Gazze'nin Han Yunus kentinde yemek fabrikalarında hazırlatılan sıcak yemek, oradaki gönüllü çalışanlar aracılığıyla paketlenerek hazırlanıyor ve araçlarla mağdur Filistinlilere dağıtılıyor.

Hayırseverlerin bağışlarını Gazze halkına gıda ve sıcak yemek olarak ulaştıran Yetimler Vakfı, bir yandan da günlük projelerle farklı yardım dağıtımlarında bulunuyor.

"Gazze'ye Acil Yardım" mottosuyla başlatılan yardım seferberliğinde katkılar arttıkça, Yetimler Vakfı'nın yardım çalışmaları kapsamında daha çok insana ulaşma fırsatı sağlayacağı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.