Yıldırım'da olay yerine giden polis kafasından vuruldu

Yıldırım'da olay yerine giden polis kafasından vuruldu

​Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşanan bir kavga nedeniyle olay yerine giden polislerden biri, kavgaya dahil olan şahıslardan birinin açtığı ateş sonucu ağır yaralandı.

Olay, Yıldırım ilçesinin Yavuzselim Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir kavga ihbarını alan polis ekipleri olay yerine intikal  etti.

Bu sırada polislerden biri kavgaya dahil olanlardan biriyle bir süre görüşmeye başladı. Görüşme esnasında söz konusu şahıs polisin tabancasını bir andan alarak polisin kafasına ateş açtı.

Ağır yaralı polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Konu hakkında Bursa Valiliği de yazılı bir açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, "3 Aralık 2019 günü saat 19.00 sıralarında Yıldırım İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, Barış Caddesi No:56 sayılı yerde faaliyet gösteren Dağkoçaklar harfiyat isimli işyerinde  kavga anonsu edilmesi üzerine, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri  olay yerine intikal etmiş olup olay yerinde  M.D isimli şahısla Polis Memuru A.Ö iş yeri dışında konu ile ilgili bire bir detaylı  mülakat yaptığı esnada, şüpheli M.D’nin, Polis Memuru A.Ö’nün belinden silahını alarak ateş etmesi neticesinde, Polis Memuru A.Ö sol kafa kısmından ateşli silahla yaralanmıştır. Polis Memuru A.Ö Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine intikal ettirilmiştir. Polis Memuru A.Ö’nün hayati tehlikesi bulunmakta olup tedavisi sürmektedir. Olayın şüphelisi M.D yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.