Yıllar sonra tekrar görmeye başladı

Yıllar sonra tekrar görmeye başladı

Bursa'da yaşayan ve gözleri görmeyen Emine Öztürk (82), Dünya Kadınlar Günü'nde yapılan tedavi ile tekrardan görmeye başladı.

Bursa’nın Yıldırım İlçesinde yaşayan ve gözleri görmeyen 82 yaşında ki Emine Öztürk, Dünya Kadınlar Günü'nde yapılan tedavi ile tekrardan görmeye başladı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ev ziyaretleri yaptığı sırada gözlerinin görmediğini öğrendiği 82 yaşındaki Emine Öztürk’ü tedavi ettirerek tekrardan görmesine vesile oldu.

Yıldırım Belediyesi ekipleri tarafından Değirmenlikızık Mahallesi’ndeki evinden alınan Emine Öztürk, operasyonun gerçekleşeceği hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan muayene ve tetkiklerin ardından Op. Dr. Adnan İpçioğlu tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda Emine Öztürk tekrardan görmeye başladı.

Tedavisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. Adnan İpçioğlu, "Emine teyzemiz yaşlılığın da etkisiyle ve geçmişte yaşanan kötü bir operasyonun neticesinde görme yetisini kaybetmiş. Evine konuk olan Başkanımız İsmail Hakkı Edebali, teyzemizin bu durumu karşısında hassasiyet göstererek kendisini yeniden ışıkla buluşturma talebini bizlere iletti. Bu anlamlı davranış karşısında teyzemizin ameliyatını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde başarıyla gerçekleştirdik. Teyzemize geçmiş olsun dileklerimizin yanında aydınlık ve sağlıklı bir ömür temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Belediyesi İsmail Hakkı Edebali, "Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında gönül sofrasına konuk olduğumuz eli öpülesi Emine teyzemizin gözlerinin görmediğini üzüntüyle öğrendik. Başımızın tacı yaşlılarımıza saygıyı inancımız ve kültürümüz gereği olmazsa olmazımız olarak gören bir toplumun temsilcisi olarak teyzemizin yeniden torunlarını görmesini istedik. Hastanemizin de destekleriyle gerçekleşen operasyon sonunda Emine teyzenin yeniden dünyasının aydınlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Ameliyatın ardından yeniden görmeye başlayan Emine Öztürk, kendisine yardımcı olan Edebali’ye teşekkür etti.

İLKHA



















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.