Yılmaz: Seçimin ülke ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz

Yılmaz: Seçimin ülke ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz

Memleketi Bingöl'de oyunu kullanan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçimin ülke ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mahalli İdari seçimleri kapsamında oyunu memleketi Bingöl'de kullandı. 

Sabah saatlerinde annesi Fatma Yılmaz ile birlikte merkez 100'üncü Yıl Ortaokuluna gelerek, 1001 numaralı sandığa oyunu atan Yılmaz, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "Az önce vatandaşlık görevimizi yaptık, oylarımızı kullandık. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum." dedi.

Türkiye'nin yüksek katılım oranlarıyla seçime katılım sağlayan bir ülke olduğunu söyleyen Yılmaz, "Bu seçimde de aynısını olmasını temenni ediyorum.  Ne kadar çok katılım olursa vatandaşın iradesi o kadar güçlü bir şekilde sandığa yansımış olur. Bunu temenni ettiğimi belirtmek istiyorum.  Tabii huzur ve güven içinde bir seçim geçmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

"Türkiye'nin dört bir yanında şu anda seçimler var"

"Türkiye'nin dört bir yanında şu anda seçimler var." diyen Yılmaz, şunları söyledi: "Bizler, her zaman sandıktan çıkan neyse ona saygılı olduk, bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğiz.  Vatandaşımızın iradesi kararı neyse başımızın gözümüzün üstünde diyoruz. Bingöllümüz için ülkemiz için vatandaşımızın kararını bekleyeceğiz.  O karar neyse bugün ortaya çıkar, hep birlikte saygı duyup yolumuza bu kararla birlikte devam edeceğiz inşallah."

"Bingöl'de seçim sakin ve güzel geçiyor"

Yılmaz, "Bingöl'e gelecek olursak, Bingöl'de de güzel bir şekilde başladı. Yağmurlu bir gündeyiz,  bereketli bir gündeyiz. İnşallah güzel huzurlu bir şekilde Bingöl'de de seçimler tamamlanacak.  Şu ana kadar aldığımız bilgilere göre herhangi bir sıkıntı sorun söz konusu değil. Herkes sandığın başına gidip oylarını kullanıyor.  Henüz katılım oranları daha düşük seviyelerde. Saatler ilerledikçe İnşallah daha fazla katılımı da göreceğiz.  Ben tekrar bu seçimlerin, her bir yöremiz, beldemiz ve her bir köyümüz için seçime giren bütün insanlar, partiler için hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemiz için milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum, saygılar sunuyorum." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler