"Yol sorununu ortadan kaldırmayı planlıyoruz"

"Yol sorununu ortadan kaldırmayı planlıyoruz"

​Muhtarlarla bir araya gelen Batman’ın Sason İlçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz, yıl içerisinde ilçedeki yol sorununu ortadan kaldırmayı planladıklarını söyledi.

Batman’ın Sason İlçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz, Yunus Emre Ortaokulu Konferans salonunda ilçedeki muhtarla bir araya geldi.

Toplantıya; Kaymakam Ökkeş Beyaz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Serdar Şahin ve köy ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakamlık olarak başta Köylere Hizmet Götürme Birliği olmak üzere tüm birimlerin 2017 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar ve 2018 yılı içerisinde yapacağı planlanan projeler hakkında istişare yapıldı.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Ökkeş Beyaz, “2017 yılı içerisinde özellikle yol konusunda ciddi projeler hayata geçirildi. Bu kapsamda köylerimiz genelinde 100 kilometre asfalt ve betonlama yol çalışmaları tamamlandı. 2018 yılında kalan yollarımızı projelerimize koyarak yol sorunumuzu ortadan kaldırmayı planlıyoruz ve bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Diğer alanlarda köy ve mezraların sorunlarının belirlenmesi ve giderilmesinde siz değerli muhtarların önemi büyüktür. Kaymakamlık olarak istişare toplantılarının devam edeceğini belirtmek isterim.” dedi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.