Yol yapım çalışmaları sürüyor

Yol yapım çalışmaları sürüyor

Bağlar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Şanlıurfa kara yolu üzerinde "KOSGEB Yolu" olarak bilinen alanda yaptığı çalışma ile yıllardır yaşanan ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Daha önce 5 metre olan yolun genişliği 15 metreye, uzunluğu da bin 100 metreye yükseltilerek, çevre yoluna bağlantı da sağlanarak şehirlerarası geçişlerde rahatlık sağlanacak.” dedi.

Yol yapım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Beyoğlu, "Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir haftalık çalışma ile önce yolun alt yapısını hazırladı, ardından da üst yapısını tamamlayarak yolu hem şehir içi hem de şehirlerarası ulaşıma hazır hale getirdi. Ekiplerin çalışmaları sonucu Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu üzerinde 'KOSGEB Yolu' olarak bilinen alanda modern yol çalışması gerçekleştirilerek, yeni ve modern bir görünüm kazandırıldı. Vatandaşlarımız şehrimize layık olan modern ve geniş yolu bu haftadan itibaren kullanabilecekler." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.