Yola bırakılan tarım makinesi tehlike saçıyor

Yola bırakılan tarım makinesi tehlike saçıyor

Van'ın Gevaş ilçesinde tekerleği patlayan ve yolun ortasına bırakılan tarım makinası olası kazalara davetiye çıkarıyor.

VAN - Gevaş ilçesi D 300 karayolu üzerinde gelişi güzel bırakılan patos, kazaya adeta davetiye çıkarıyor. Uluslararası yol olma özelliğini taşıyan dört şeritli İpekyolu olması hasebiyle de çok kalabalık araç geçişi olan yolda bırakılan patos halkın ve özellikle de sürücülerin sert tepkisine neden oldu.

 

Halk olaya tepki göstererek, "yolun tam ortasına bırakmışlar böyle olmaz, hiç olmazsa bir iki işaret bırakır ki, sürücüler de farkına varıp şeritlerini değiştirebilsinler. Şimdi burada Allah korusun, uluslararası bir yoldur yabancı araçlar geçiyor. Herhangi bir yolcu arabası çarparsa büyük ölümlere neden olur" Şeklinde tepkilerini koydular.

 

Olaya en sert tepki gösterenler ise hiç şüphesiz sürücüler oldu. İnsan canının bu kadar ucuz olmadığını belirten sürücüler, böyle bir şeyin kesinlikle öldürmeye teşebbüs olduğunu ve bu durumu gerekli yerlere bildireceklerini söylediler.

 

Öte yandan çevrede bulunanların bu makinayı, kimin ne zaman bıraktığını bilmezken, patos sahibinin patlayan tekerleği ilçe merkezinde yaptırmaya götürdüğü sanılıyor. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.