Yolcu minibüsünde esrar ele geçirildi

Yolcu minibüsünde esrar ele geçirildi

​Bingöl'de durdurulan yolcu minibüsünde yapılan aramada esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Bingöl’de durumunda şüphelenerek durdurulan minibüste yapılan aramada bir valiz içerisinde 5 kilo 820 gram, evinde ise 320 gram esrar ele geçirilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konuyla ilgili Bingöl valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Uyuşturucu madde kullanan satan, sevkini yapan şahıs ve şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, 06. 08. 2019 günü Bingöl-Genç Karayolu Havalimanı kavşağında durumundan şüphelenilerek durdurulan yolcu minibüsünde, E.D. isimli şahsa ait olan valizden 5 kilo 820 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alınmıştır. Soruşturmanın devamı niteliğinde ki çalışmalarda, aynı gün içerisinde ilimiz Genç İlçesinde bir adreste yapılan aramada E.D. isimli şahsa ait, satışa hazır vaziyette 17 fişek esrar maddesi ile 320 gram ot esrar maddesi daha ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında gözaltın alınan şüpheli E.D.'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ve cezaevine konulduğu kaydedildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.