Yüz yıllık değil, bin yıllık plan yapsalar da amaçlarına ulaşamayacaklar

Yüz yıllık değil, bin yıllık plan yapsalar da amaçlarına ulaşamayacaklar

Köklü Değişim Medya Tatvan Temsilciliği tarafından düzenlenen basın açıklamasında, ABD’nin Filistin’i işgal planına tepki gösterilerek, yüz yıllık değil, bin yıllık bir plan yapılsa da amaçlarına ulaşamayacakları vurgulandı.

Köklü Değişim Medya Tatvan Temsilciliği tarafından Bitlis’in Tatvan ilçesindeki bir AVM’nin önünde basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasında Müslümanların başındaki idarecilere, işgalci rejimle bütün ilişkilerin kesilmesi çağrısında bulunuldu.

Sık sık tekbirlerin getirildiği basın açıklamasında, Filistin ve Filistin halkının yalnız olmadığı mesajı verildi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Köklü Değişim Medya Tatvan Temsilcisi Remzi Kılınç, işgal planını asla tanımayacaklarını, yüz yıllık değil, bin yıllık bir plan yapsalar da amaçlarına ulaşamayacaklarını vurguladı.

 “İslam Ümmeti olarak bizler, yapılan bu fitne anlaşmasını tanımıyoruz.” diyen Kılınç, şunları söyledi:

“Çünkü bizler, gasıp Yahudi varlığı ile yapılan hiçbir anlaşmayı tanımıyoruz. Çünkü bizler, kutsal beldemizi işgal eden Yahudi varlığını tanımıyoruz. O’na bir devlet gözüyle bakmıyor, varlığını kabul etmiyor ve onları meşru görmüyoruz. Bir meselenin asli çözümü, onu ortaya çıkaran unsurların ortadan kaldırılmasıyla mümkündür. Filistin meselesinin asli çözümü ise Yahudi varlığını mübarek Aksa topraklarından söküp atmakla mümkündür. Bunun dışındaki tüm çözüm planları beyhudedir, asla kabul edilemez. Şunu kesin olarak bilmemiz gerekir ki, Kudüs ve Mescid-i Aksa, kınama mesajları ile kurtulmaz. İslam konferansı örgütünün yemekli toplantıları ile kurtulmaz. Birleşmiş Milletler kararlarına atıf yapmakla kurtulmaz. Yahudi varlığı ile diplomatik ilişkileri bir süreliğine askıya almakla kurtulmaz. Barış mesajları vermekle kurtulmaz. İki devletli çözümden bahsetmekle kurtulmaz. 1967 topraklarına atıf yapmakla kurtulmaz.”

“Yahudiler ile imzalanan tüm ihanet anlaşmalarını iptal edin”

Müslümanların başındaki idarecilere seslenen Kılınç, Yahudiler ile imzalanan tüm ihanet anlaşmalarının iptal edilmesi çağrısında bulundu.

Açıklamasının devamında Kılınç, “Bu israil denilen sözde devlet ile tüm ilişkileri durdurun ve onlara hadlerini bildirecek yaptırım kararları alın. Yahudi varlığının elçilerini, konsolosluklarını ve istihbarat birimlerini ülkelerinizden kovun. Filistin meselesinin son bulması, Kudüs’ün işgalden kurtulması ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne kavuşması için Filistin topraklarından tüm Yahudileri temizleyecek orduları artık harekete geçirin. Kâfir Batı’nın kirli ve şerli tüm çözüm planlarını reddedin." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.