Zabıtadan kaldırım işgali denetimi

Zabıtadan kaldırım işgali denetimi

​Halkın çözülmesini istediği sorunların başında gelen kaldırım işgalleri ile ilgili denetim gerçekleştiren zabıta müdürlüğü ekipleri, kaldırımları işgal eden esnafları uyardı.

Adıyaman’da kapsamlı bir kaldırım işgali denetimi geçiren Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında yaptığı denetimlerde kaldırımı işgal eden esnafa uyarılarda bulundu.

Denetimler hakkında bilgi veren yetkililer, kaldırımları işgal eden esnafın sözlü olarak uyarıldığı, işgale devam etmesi durumunda yazılı bir ihbarname gönderdiklerini yine işgalin devam etmesi halinde de Kabahatler Kanunu gereği cezai işlem uyguladıklarını dile getirdi.

Kaldırımların vatandaşların ortak kullanım alanı olduğunu söyleyen yetkililer “Vatandaşların rahatlıkla kullanabilmesi gereken kaldırımların bazı esnaflar tarafından işgal edilmesinden dolayı ortaya çıkan olumsuzluğu gidermek için denetimlerimiz sıklaştırıp, işgale sebep olan esnaflarımıza gerekli uyarıları yapıyoruz. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşanabilmeleri için gece denetimlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.