Zekeriya Yapıcıoğlu'nun memleket ziyaretleri devam ediyor

Zekeriya Yapıcıoğlu'nun memleket ziyaretleri devam ediyor

Biz dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Palu ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Uzun süredir Türkiye'nin dört bir yanını gezerek kentin temsilcileriyle görüşerek sorunları birinci ağızdan dinleyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Elazığ'ın Palu ilçesindeki muhtarlar buluşmasında, günümüzün siyaset anlayışını eleştirerek en doğru yaklaşımın doğruya doğru, yanlışa ise yanlış demek olduğunu söyledi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Palu ilçesine gelen Yapıcıoğlu, özel bir restoranda mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Başlatmış oldukları memleket gezilerinin tek amacının sorunu birinci ağızdan dinlemek olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, "Sorunların takipçisi olabilmek amacıyla notlarımızı alıyoruz ve bu problemlerin çözümüne katkı sunabilirsek kendimizi bahtiyar hissederiz. Gayemiz vatandaşların sorunlarının giderilmesi ve hizmetin memleketin dört bir yanına dağılmasıdır. Onun için bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Çalışmalarımız kapsamında halkın kendisini veya temsilcilerini dinleyince sorun-sıkıntıları öğreniyor, alandaki tablonun daha net bir fotoğrafını çıkarmış oluyoruz." dedi.

Siyasette uygulanan yanlış tutum ve yaklaşımlara vurgu yapan Yapıcıoğlu, "Bilindiği üzere siyasette bir yol tutturulmuş ve artık herkes bunu normal karşılıyor. Kişi, kendi fikrine veya ideolojisine yakın bir siyasetçinin söylemi yanlış bile olsa, söz bitmeden alkışa tutarken farklı düşüncedeki bir siyasetçinin söylediği hakikat da olsa doğru değilmiş gibi tavır takınılıyor. Bu siyaset anlayışının memleketten kalkması gerekir. Muhalefette olan iktidarı yıpratmak için beyazı siyah, iktidara yakın olan ise hükümetin yüzde 100 yanlışını doğru olarak tanıtmaya çalışıyor. Bizler bu tür davranışlardan Allah'a sığınırız." ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu'nun Palu ilçesi ziyaretine Genel Başkan Yardımcıları Mahmut Şahin ve Hasan Şahin, GİK Üyesi Mahmut İrtem, Elâzığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve Palu İlçe Başkanı İbrahim Halil Güngören eşlik etti. (İLKHA)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.