Zonguldak Ereğli'de Minibüs dereye uçtu: 4 yaralı

Zonguldak Ereğli'de Minibüs dereye uçtu: 4 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi'nde minibüs 15 metreden dereye uçtu: 4 yaralı

ZONGULDAK- Kaza saat 19.00 sularında Ereğli Alaplı karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 AY 093 plakalı hususi minibüs sürücüsü Zekeriya Akyüz (34) Mevrealtı mevkiinde kavşak girişinde direksiyon hakimiyetini kaybedince takla atarak 15 metre yükseklikten dere yatağına uçtu. Kaza sonrasında diğer otomobil sürücüleri ve çevredeki halk araçtakilerin yardımına koştu. Araçta sürücü Zekeriya Akyüz ile birlikte bulunan eşi Hatice Akyüz (30), akrabaları Mesut Gümüş (21) ve Esat Kalaycıoğlu (23) yaralandı. Yaralılar vatandaşların yardımıyla minibüsten çıkarıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından özel ve Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
ÇEVREDE BAŞKA YARALI OLABİLİR DİYEREK ARAMA YAPILDI

Olay yerine gelen bölge trafik ekipleri vatandaşlarla birlikte minibüste başka birisinin olabileceği düşüncesiyle inceleme yaptı. Çimenlik alanda da arama yapan polis araçta başka birisi olmadığını anladıktan sonra minibüsün çıkarılması için çekiciye haber verdi. Olayı gören bir vatandaş ise minibüs sürücünün hızlı bir şekilde kavşak virajuna girdiğini ve direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmaya başladığını söyledi.

Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastanede tedavi altına alınan Sürücü Zekeriya Akyüz, Mesut Gümüş ve Esat Kalaycıoğlu'nun sağlık durumlarının iyi olduğu, Hatice Akyüz'ün ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.