Zonguldak'ta cinayet zanlısı 3 şüpheli tutuklandı

Zonguldak'ta cinayet zanlısı 3 şüpheli tutuklandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, jandarmaya intihar ettiği ihbarında bulunulan ancak incelemeler sonucunda cinayete kurban gittiği belirlenen kişi hakkında gözaltına alınan katil zanlısı 3 kişi tutuklandı.

19 Eylül 2020 tarihinde Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Dedeler köyünde, Burhan Karakuş adlı bir şahsın yol kenarında ölü bulunması olayı ile alakalı olarak gözaltına alınan U.O (26), E.K (26) ve K.O (22) çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına intihar diye ihbar edilen ölüm olayının incelemeler sonucunda cinayet çıkması üzerine soruşturmayı derinleştiren JASAT, olayla ilişkili oldukları değerlendirilen U.O, E.K ve K.O'yu şüpheli olarak gözaltına aldı.

20 Eylül 2020 tarihinde gözaltına alınan şüphelilerin savcılık tahkikatının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

Jandarma Genel Komutanlığının Twitter hesabından konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Zonguldak Dedeler köyünde, bir şahsın intihar ettiğinin ihbar edilmesi üzerine yapılan incelemeler sonucunda, olayın şüpheli olduğu tespit edilmiştir. İl Jandarma Komutanlığımızca yürütülen titiz araştırmalar neticesinde, 42 kamera görüntüsü incelenerek olayı gerçekleştiren 3 kişi, 'adam öldürme' şüphesi ile yakalanmış ve mahkeme tarafından tutuklanmıştır."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.