Zuckerberg'den Facebook cebine yalanlama

Zuckerberg'den Facebook cebine yalanlama

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, "2013'de Facebook cebi çıkacak" söylentileri için bakın neler dedi!

Son günlerde ortaya çıkan Facebook'un önümüzdeki sene Facebook markalı bir cep piyasaya süreceği söylentileri, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in açıklamasıyla suya düşmüş olabilir.

Çeyrek gelirleri konferansında analistlere konuşan Zuckerberg'in olası bir Facebook cebi için "pek anlamlı bir iş olmazdı" dediği ortaya çıktı. Zuckerberg, konuşmasına şöyle devam etti: "Facebook, temel olarak tüm mobil platformlarda en çok kullanılan uygulama." "Dolayısıyla şu an ne yapmak istediğimizi düşünüyoruz; sadece kullanıcı sayımızı artırmak değil sunduğumuz deneyimi de derinleştirmek istiyoruz."

"Sadece insanların kullandığı uygulamalar sunmak değil, bu uygulamaları kullanıldıkları sisteme mümkün olduğunca derin bir biçimde entegtre etmek istiyoruz." "İşte bu yüzde Apple'ı ve iOS'u desteklediğimizi görüyoruz."

"Diğer işletim sistemlerinde yapabileceğiniz bir çok şey var. Yepyeni bir telefon yapmanın bizim için büyük bir anlam ifade edeceğini gerçekten düşünmüyorum."

Facebook'un Facebook markalı bir cebi kabul etmemesine rağmen böyle bir cihazın üzerinde çalışıldığı dedikoduları devam ediyor. Bir Bloomberg raporu, telefonun HTC tarafından üretildiğini ve "değiştirilmiş" bir işletim sistemine sahip olduğunu, önümüzdeki sene piyasada olacağını iddia ediyor. Zuckerberg, yaptığı konuşmada aslında bir Facebook cebinin yolunu tamamen kapamıyor: "Zamanla bu şeyleri kendimiz yapmamız, daha büyük bir anlam kazanabilir."

chip

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.