10 Kasım etkinlikleri skandalları ortaya çıkmaya devam ediyor

10 Kasım etkinlikleri skandalları ortaya çıkmaya devam ediyor

​10 Kasım etkinliklerinde, bir okuldaki öğrencilere Mustafa Kemal'in portresinin önünde secde ettirilmesi tepkilere neden olurken, bir skandal fotoğrafta Gaziantep’teki bir okulda ortaya çıktı.

10 Kasım etkinlikleri skandalları ortaya çıkmaya devam ediyor. Gaziantep'te 10 Kasım etkinliklerinde çocukların Mustafa Kemal’e secde ettirildiği bir fotoğrafta Mehmet Ali Eruslu İlkokulu'nda ortaya çıktı.

Skandal fotoğrafla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

İlkokul çocuklarının, 10 Kasım etkinliklerinde Mustafa Kemal’e secde ettirilen ileri görüntüler sosyal medyaya düşmüş ve kamuoyunda büyük tepkilere neden olmuştu.

Skandal görüntüler üzerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılmış, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada ise görüntülerin kabul edilemez olduğu belirtilerek, soruşturma başlatıldığı duyurulmuştu.

Türkiye bu skandal görüntelere tepki gösterirken, bir skandal fotoğrafta Gaziantep’teki Mehmet Ali Eruslu İlkokulu'nda ortaya çıktı. Fotoğrafta çocukların Mustafa Kemal’e secde ettirildiği görülüyor.

Fotoğraf sosyal medyada tepkilere neden olurken, "rezalet görüntü" yorumlarına neden oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, skandal fotoğraf ile ilgili okul müdürü H.S ile etkinliği hazırlayan ve ismi açıklanmayan öğretmen hakkında Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.