118 araç trafikten men edildi

118 araç trafikten men edildi

Gaziantep'te gerçekleştirilen trafik denetimlerinde bin 419 sürücüye işlem yapılırken, 118 araç da trafikten men edildi.

Kentte yapılan trafik denetimleriyle ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri tarafından kent merkezi ve şehirlerarası karayollarında trafik denetimi yaptığı belirtildi.

Denetimlerde kent merkezi ve şehirlerarası karayollarında yapılan trafik kontrollerinde toplam 4 bin 816 aracın kontrol edildiği bildirildi.

Denetimlerde, 6 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, 360 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 9 sürücüye ve araç plakasına şerit değiştirmekten, bir araç plakasına sürekli korna çalarak gürültü kirliliği yapmaktan, 6 sürücüye yayalara ilk geçiş hakkını vermemekten, bir araç sürücüsüne çevreyi rahatsız edecek şekilde abartı egzoz kullanmaktan, bin 43 sürücüye ve araç plakasına diğer trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı gerekli yasal işlemler yapıldı.

Bin 419 sürücüye ve araç plakasına işlem yapıldığı belirtilen açıklamada, 118 aracın da trafikten men edildiği ve 6 sürücünün de belgesine el konulduğu ifade edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.