12 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi Gaziantep'te yakalandı

12 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi Gaziantep'te yakalandı

Gaziantep'te 12 ayrı suç dosyasından aranan cezaevi firarisi şüpheli, kentte yapılan uygulamada yakalandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yazılı yapılan açıklamada, uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan otomobildeki kişinin 12 ayrı suç dosyasından aranan cezaevi firarisi olduğunun tespit edilmesi üzerine şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Görevlilerimizce yapılan çalışmalarda durdurulan şüpheli şahıs İ.H.K adına düzenlenmiş sürücü belgesini ibraz etmiş, sorgulama yapıldığı esnada ise olay yerinden kaçmaya çalışan şüphelinin ibraz ettiği belgenin sahte olduğu anlaşılmış ve yapılan parmak izi tespitinde de şüphelinin 12 ayrı suç dosyadan aranan ve cezaevi firarisi olan N.Ç. olduğu tespit edilmiştir." denildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Otomobilde ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ele geçirildi

Öte yandan merkez Şahinbey ilçesinde, sürücüsü "dur" ihtarına uymayan araçta ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi 60. Yıl Mahallesinde şüphe üzerine durdurulmak istenen, "dur" ihtarına uymayan ve aracıyla kaçmaya başlayan şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin aracında yapılan aramada, bir ruhsatsız tabanca ve 5,77 gram ise sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kapkaç ve hırsızlık şüphelileri suçüstü yakaladı

Merkez Şahinbey ilçesi Kepenek Mahallesinde bir şüpheli, araç aküsü çalarken suçüstü yakalanırken, Tekstilkent Mahallesinde ise yolda yürüyen bir kişinin cep telefonuna çalan 2 şüpheli, çaldıkları cep ile telefonu birlikte suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çalıntı motosiklet ele geçirildi

Öte yandan, Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir motosikletin çalıntı olduğu belirlenirken, motosikleti çaldığı belirtilen şüpheli ise gözaltına alındı. Şüpheli, hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Ayrıca, Şahinbey ilçesi Kılınçoğlu mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şüphelinin üzerinden 5,25 gram uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA


12 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi yakalandı

12 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi yakalandı

12 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi yakalandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.