15 Temmuz şehitlerinin aileleri piknikte buluştu

15 Temmuz şehitlerinin aileleri piknikte buluştu

15 Temmuz Derneği, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olanların ailelerine ve gazi olanlara yönelik piknik organizasyonu tertip etti.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında İstanbul’da şehit olanların yakınları ve gazi olanlar  için piknik organizasyonu düzenledi

15 Temmuz Derneği tarafından Şile Karakiraz köyü İncekum Macera Park mesire alanında düzenlen pikniğe katılanlar güzel vakit geçirdi.

Etkinliğe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hakan Bahadır ile İstanbul İl Müftü Yardımcısı Veysel Işılar ile birlikte şehit ailesi ve yakınlarından yaklaşık 300 kişi katıldı.

Piknikte çocuklar, kendilerine ayrılan özel bölümde çeşitli oyunlar oynayarak ata binmenin keyfini yaşadı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlik yapılan konuşmalarla devam etti.

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan 15 Temmuz Derneği Başkanı Abdurrahman Tarık Şebik, katılım gösteren tüm misafirlere teşekkür ederek daha güzel günlerde beraber olma dileğinde bulundu.

Şebik, “Umarım gelecek günler geçmiş günlerden daha iyi olur. Yılda üç dört kez bu şekilde bir araya geldiğimiz organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Piknik, kamp ve Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarda bir araya geldik. Birlikte geçirdiğimiz zaman dilimini bereketli bir şekilde gerçekleştiririz. Ben katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada hafta sonunuzu bizler için ayırıyor olmanız çok değerli. O kahramanlarımızın olmadığı ikinci seneyi yaşıyoruz. Hem milletimizin hem toplumunuzun o iman dolu göğsünü hatırlatmak lazım. Bu topraklar hiç bir millete sahip olmayacak. Şairlerin yazmakla, ressamların çizmekle ifade edemeyeceği büyük bir destana şahitlik etti. Rabbim bu şahitliği kabul buyursun." dedi.

Şebik, şunları söyledi: "Mesele, bu zaman zarfını hayırlı bir şekilde geçiriyor olmaktır. Hayırlı bir şekilde eserler bırakıyor olmaktır. Birebir de gezerken eksiklikleri konuşuyoruz, yapılması gerekenleri konuşuyoruz. 15 Temmuz Derneği olarak sizlerin bize söylediği tavsiyeleri, eleştirileri ev ödevi niteliğinde alıyoruz. Yapacağımız işlerde, işleyişlerde bunu önümüzde bir faaliyet takvimi olarak yazıyoruz. Başta ekibimiz olmak üzerek bize söyleyeceğiniz ne varsa dinlemek isteriz. Ülkemizde sadece 15 Temmuz'da oynanan oyunlar o gün bitmiş değil. Hâlâ devam eden bir süreci yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın gerek o duruşu gerek o tavrı başta biz 15 Temmuz Derneği olarak milletimize vermiş olduğu güven bizi yarınlara umutla baktırıyor."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.