Tunceli'de dağda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Tunceli'de dağda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde kayıp hayvanlarını ararken yoğun yağış ve sis nedeniyle dağlık alanda mahsur kalan 2 kişi, AFAD ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla sağ kurtarıldı.

AFAD'ın açıklamasına göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarda, Ovacık ilçesine bağlı Mercan Molaliler köyü Demo Yaylası'nın dağlık alanında iki kişinin mahsur kaldığı bildirildi.

Kayıp hayvanlarını aramak için bölgeye çıkan vatandaşların yoğun yağış ve sis nedeniyle ilerleyemediği öğrenildi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun ve titiz çalışmaları sonucunda mahsur kalan iki vatandaş sağ salim kurtarıldı.

AFAD, kurtarılan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek operasyonda görev alan ekiplere teşekkür etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.