15 Temmuz Zaferi ve Şehitleri Anma Resim Sergisi

15 Temmuz Zaferi ve Şehitleri Anma Resim Sergisi

Muş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri kendi çizdikleri resimlerden oluşan "15 Temmuz Zaferi ve Şehitleri Anma Resim Sergisi" açtı.

Muş Öğretmen evinde açılan sergiye Muş Valisi Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Kılıç, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Serginin açılışını Muş Valisi Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya ve Muş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez yaptı. Sergide sadece Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin çizmiş olduğu resimler yer aldı.

Vali Yavuz, öğrencilerden sergi hakkında bilgi aldı. Öğrenciler Vali Yavuz ve sergiyi ziyaret eden vatandaşlara resimlerde vermek istedikleri mesajları anlattılar.

15 Temmuz darbe girişimi karşısında halk tarafından ortaya konulan direniş örneğinin herkesin hafızasında canlı tutulması ve bu direniş ruhunun görsel olarak daha etkili bir biçimde anlatılabilmesi amacıyla çeşitli fotoğrafların sergilendiği sergide özellikle FETÖ-ABD işbirliğine dikkat çeken resimler ile halkın direnişinin anlatıldığı resimler dikkat çekti.

İLKHA























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler