15 Temmuz'da darbe girişimine karşı kahramanlık dersi verildi

15 Temmuz'da darbe girişimine karşı kahramanlık dersi verildi

Batman'da 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili programa katılan Vali Ahmet Deniz, halkın darbe kalkışmasına karşı kahramanlık dersi verdiğini söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Gençlik ve Kültür Evi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Gençlik Evi kursiyerlerinin karakalem tekniğiyle yaptıkları "Bayrak ve Şehitler" isimli resim sergisini gezen Vali Deniz, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra Batman Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Evi işbirliğiyle onkoloji hastaları için açılan Yapma Çiçek Kursu'nu gören kursiyerleri ziyaret eden Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Gençlik Evi'nin konferans salonunda düzenlenen programda gençlerle bir araya gelen Deniz, burada katılımcılara hitap etti.

Deniz, "FETÖ çeteleri tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimine karşı millet bu hainlere bir kahramanlık dersi verdi. Dış güçler Müslüman coğrafyasına saldırıyorlar. Yüzyıl önce sömürdüler, böldüler ve parçaladılar, yetmedi şimdi bir kez daha saldırıyorlar. Bize de saldırıyorlar ama amaçlarına ulaşamayacaklar. Biz saldırılar karşında birbirimizi kucaklayıp, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıktığımız sürece başaramayacaklar." dedi.

Programa, Deniz'in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve genç kursiyerler katıldı.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.