3 TIR'ın karıştığı kazada 3 kişi can verdi

3 TIR'ın karıştığı kazada 3 kişi can verdi

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 3 TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde 3 TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 TIR sürücüsü yanarak can verirken, bir TIR sürücüsü de şarampole yuvarlanan aracının içerisinde hayatını kaybetti.

İLKHA WhatsApp Haber İhbar Hattı'na gelen bilgilere göre, saat 23.30 sıralarında yaşanan feci kaza Afyonkarahisar-Uşak Karayolu 60'ıncı kilometresinde meydana geldi.

Kazaya karışan sürücülerin kimlikleri ve araçların plakaları belirlenemezken, kazaya karışan TIR'lardan birinin kaza sonrasında alev alarak yandığı sırada şarampole yuvarlandığı belirtildi. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi.

Çarpışan TIR'lardan kömür yüklü olan TIR'da çıkan yangın kontrol altına alınırken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede TIR sürücülerinden 2'sinin yanarak can verdiği, şarampole yuvarlanan diğer TIR'ın sürücüsünün de hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaşanan kaza sonrası Afyonkarahisar-Uşak Karayolu uzun süre trafiğe kapatıldı. Meydana gelen yangının tamamen kontrol altına alınması ve kazaya karışan TIR'ların yol kenarına çekilmesiyle karayolu saat 04.30 sıralarında yeniden trafiğe açıldı.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.