4 ilde ‘acele kamulaştırma’ kararı foto

4 ilde ‘acele kamulaştırma’ kararı foto

Bakanlar Kurulu tarafından Diyarbakır, Hakkari, Mardin ve Şırnak'ta yeni bir acele kamulaştırma alındı.

Diyarbakır, Hakkari, Mardin ve Şırnak'ta acele kamulaştırma ilişkin Bakanlar Kurulu kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayının ardından Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce polis güvenlik noktası yapımı amacıyla Diyarbakır'ın Bağlar ve Kayapınar, Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova, Mardin'in Kızıltepe, Şırnak'ın Cizre ve İdil ilçelerinde belirlenen taşınmazların acele kamulaştırılması yapılacak.

Hatırlanacağı üzere daha öncede Diyarbakır’ın Sur ve Şırnak’ın Silopi ilçelerinde acele kamulaştırma kararı alınmıştı. (İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.