4,8 milyar dolar bedeli olan 29 proje değerlendirildi

4,8 milyar dolar bedeli olan 29 proje değerlendirildi

Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısında, toplam değeri 4,8 milyar dolar olan 29 proje değerlendirildi.

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplanarak toplam değeri 4,8 milyar dolar olan 29 projeyi değerlendirdi.

Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada "sınırlarımız içinde ve ülke sınırlarımızın güvencesi için sınır dışında, harekâtlarını başarıyla sürdüren ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin gücüne güç katan yerli ve millî sistemlerimize yenilerini eklemeye yönelik projelerin gözden geçirilerek yeni kararlar alındığı" bildirildi.

Açıklamada ayrıca, "toplantıda toplam bedeli yaklaşık 19 milyar TL olan 29 projenin değerlendirildiği; savunma sanayiini geliştirme, güçlendirme ve destekleme amaçlı muhtelif yatırım ve iyileştirme faaliyetlerinin de gözden geçirildiği" ifade edildi.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.