60 yıllık evli yaşlı çift birer saat arayla vefat etti

60 yıllık evli yaşlı çift birer saat arayla vefat etti

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 60 yıllık evli olan ve aynı gün bir saat arayla vefat eden yaşlı çift, yan yana toprağa verildi.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 60 yıllık evli olan Mustafa Türk (80) ve eşi Ayşe Türk (76) aynı gün birer saat arayla vefat etti. 60 yıl boyunca aynı yastığa baş koyan yaşlı çift, yan yana toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre, İslahiye’nin Elbistan Höyük Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa Türk’ün eşi Ayşe Türk, dün gece aniden fenalaşınca, yakınları tarafından çağrılan ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi kaldırıldı.

Eve gelen Mustafa Türk, eşinin rahatsızlandığını öğrenince fenalık geçirdi. Mustafa Türk de yine yakınları tarafından eşinin tedavi gördüğü İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan ve tüm müdahalelere rağmen Türk çiftinden Ayşe Türk gece saat 00.00'da, Mustafa Türk ise saat 01.00'da hayatını kaybetti.

Bir saat arayla vefat eden yaşlı çift, bugün ikindi namazının ardından Fevzi Paşa Mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.