ABD medyası Filistinlilerle yaptığı röportajı sansürlüyor

ABD medyası Filistinlilerle yaptığı röportajı sansürlüyor

​Siyonist işgal rejiminin saldırılarını ABD medyasın değerlendiren Şeyh Cerrahlı yazar Muhammed El-Kürd, yapılanın tahliye değil, zorla yerinden edilme olduğunu söyledi. El-Kürd'ün röportajı sansürlenerek verildiği ortaya çıktı.

Siyonist hamisi CNN spikerinin sorularını yanıtlayan Şeyh Cerrahlı Muhammed, sosyal medya hesabından verdiği röportajı sosyal medya hesabından paylaştı.

İşgal rejminin saldırılarının devam ederken ABD’nin büyük sermaye medyası da yaşananları sansür süzgecinden geçirerek servis ediyor.

CNN’nin canlı yayın bağlantısına katılan Muhammed El-Kürd'iye "Ailenizin evinin tahliyesi planlanıyor. Şu anda neler oluyor?" şeklinde soru yönetildi.

"Tahliye değil, daha doğru olmak gerekirse etnik temelli zorla yerinden edilme. Çünkü tahliye yasal bir yetki gerektiriyor." diyen El-Kürd şu ifadeleri kullandı:

Doğu Kudüs’teki işgal uluslararası hukuk altında hiçbir meşru yasal dayanağa sahip değildir. Ayrıca bu bir mülk sahibinin varlığını şart koşuyor. israilli işgalciler evlerini kurmadılar. Onlar bizim toprağımızda mülk sahibi değiller. Ve üçüncü olarak tahliye yüzlerce ağır silahlı polisi, orduyu ve işgalcilerin kapıları kırıp, çocukları camdan dışarı atıp, kaba kuvvet kullanarak seni sokağa atıp ve eğer direnirsen sana saldırıp yeni yakalaması demek değildir. Tahliye bomba ve plastik kurşun demek değildir. Bu bir tahliye değildir. BM’ye, sakin siyasetçilere ve insan hakları örgütlerine göre bu bir savaş suçudur. Durum çok kötü. Ben evimizi israil yerleşimci örgütlerine kaybetmekten çok korkuyorum.

CNN spikeri ayrıca "Şu an sizinle ve diğer ailelerle dayanışma amacıyla patlak veren şiddetli protestoları destekliyor musunuz?” diye sordu.

El-Kürd, "Benim ve ailemin şiddetle yerlerinden edilmesini destekliyor musunuz?” diyerek yanıt verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.