Abdulkadir Molla'nın idamı Kahta'da lanetledi

Abdulkadir Molla'nın idamı Kahta'da lanetledi

Kâhta Çağrı Der ve Hür Dava Partisi Kâhta teşkilatı yaptıkları ortak açıklamayla Bangladeş`te Cemaat-i İslami Lideri Abdulkadir Molla'nın idam edilmesini lanetledi.

ADIYAMAN - HÜDA PAR Kahta teşkilatı ve Kâhta Çağrı Der Bangladeş'te Cemaat-i İslami lideri Abdulkadir Molla'nın idam edilmesine tepki gösterdi.

 

Basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi, dünya Müslümanlarının gözü önünde her gün yüzlerce Müslüman ve hayatlarını İslam davasına adamış onlarca âlimin, zalim ve zalimlerce katledildiğini söyledi.

 

Elçi, "Bunun son örneği Pakistan Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla'nın şehadeti bizleri bir taraftan üzerken diğer tarafta şehidin şu sözleri yüreğimize su serpmiştir: 'Şehidlik hayatımın en büyük başarısı olacaktır. Benim kanım İslami hareketi ayağa kaldıracak ve otokratların sonunu getirecektir." dedi.

 

Bu gün Mısır'da Mursi ve arkadaşlarını, Arakan'da Budistlerin savunmasız Müslümanları ve Bangladeşte Abdulkadir Molla ve arkadaşlarını şehid eden zalimleri lanetlediklerini söyleyen Elçi, "Bu gün her ekrana çıktıklarında demokrasiden ve insan haklarından dem vurup bağıran demokratlar! Neden Abdulkadir Molla için demokrasileri ve insan hakları normları çalışmadı. Avrupa birliğinin demokrasisi nerede? Birleşmiş insan haklarının savunuculuğu nerede? Ve siz ey Batı işbirlikçileri ve Batının yalan kokan demokrasi putuna tapan Müslüman halkların yöneticileri! Neredesiniz?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

 

Elçi sözlerinin devamında, "Adeta Abdulkadir Molla zalim ve işbirlikçilere insan hakları ve demokrasi dersi verircesine şöyle haykırıyordu: "Yüce Allah'ın lütfüyle başımı hiçbir adaletsizliğe asla eğmeyeceğim. Dünyevi bir makam önünde af ve hayat hakkı aramak asla söz konusu olamaz. Allah, hayat ve ölüm konusunda karar verecek tek güçtür. Kaderimi, Allah belirleyecektir. Suçum Allah'tan başkasına kulluk etmemekti. Bize kulluk et, dediler. Ben de "asın" dedim." diye konuştu. (Mehmet Eren - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.