​Adıyaman Kâhta'da miniklerden "Hayat Namazla Güzeldir" programı

​Adıyaman Kâhta'da miniklerden "Hayat Namazla Güzeldir" programı

​Kur'an Nesli Platformu tarafından ilan edilen ağustos ayı namaz ayı etkinlikleri kapsamında Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde 6-10 yaş arası çocuklara yönelik "Hayat Namazla Güzeldir" programı düzenlendi.

Kur'an Nesli Platformu, 6-10 yaş arası çocuklar için "Hayat Namazla Güzeldir" sloganıyla namaz ayı olarak ilan edilen ağustos ayında Kahta Karşıyaka Merkez Kur'an Kursu öğrencileri "Hayat Namazla Güzeldir" sloganıyla piknik düzenledi.

Kahta Karşıyaka Merkez Kur’an Kursu öğrencileri hocalarıyla beraber Kahta Ebu Sadık Parkına ve türbesinde, "Hayat Namazla Güzeldir" sloganıyla etkinlik düzenlediler.

Düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Kur’an Kursu Hocası Selman Güzel, "Burada piknikle birlikte Kur'an Nesli Platformu, 6-10 yaş arası çocuklar için 'Hayat Namazla Güzeldir' sloganıyla etkinlikler, yarışmalar düzenleniyor. Çocukların namazı sevmesi ve öğrenmesi amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Yumurta taşımaca, çuval yarışması, futbol, voleybol, gibi etkinliklerin yanı sıra cemaatle namaz, bilgi yarışması, ödüllü bulmaca, Kur’an okuma gibi etkinliklerimiz de oluyor. Okul tatili ve sonrası boyunca bu tür etkinlikler devam edecektir." dedi.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.