Adıyaman Kahta’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Adıyaman Kahta’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, minibüste bulunan 2 kişi yaralandı.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kahta ilçesi Erikli Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kahta-Diyarbakır Karayolu Erikli köyü yakınlarında seyir halinde olan 02 KU 057 plakalı minibüs ile seyir halinde olan 33 AZE 52 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu otomobil sürücüsü Mehmet Uyan (36), minibüs sürücüsü Abuzer Demir (61) ile minibüste bulunan Hasan Demir yaralandı.

Olayı gören yoldan geçen araç sahipleri hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen acil servis ekipleri ağır yaralanan Mehmet Uyan’ı Göçeri Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırdı. Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Uyan (36) hayatını kaybetti. Minibüste bulunan Hasan Demir ve Abuzer Demir, Kahta Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alındı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.