Besni'de Emanet Çarşısı kuruldu

Besni'de Emanet Çarşısı kuruldu

​Adıyaman'ın Besni ilçesinde hayır sahiplerinin giysi, gıda ve ayakkabı gibi bağışlarının ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla Emanet Çarşısı kuruldu.

Besni Belediyesi tarafından hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü oluşturarak gıda ve giyim yardımında bulunacak olan Emanet Çarşısı hayata geçirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Eyüp Mehmet Emre, “Yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevmeyi, İslam'ın hayırda yarışın emrini kendine düstur edinmiş, ıssız dağ ortasında kanadı kırık bir kuştan, şehrin göbeğindeki yetime kadar uzanan geniş bir yelpazede yardımı müesseseleştirmiş ecdadın torunlarıyız. Bu duygu ve düşüncelerle insanımızın yüreğindeki iyilik ve gönüllerin hayırda yarış için buluştuğu gönüllü bağışçılarımızın bizlere emanet ettikleri bağışları asıl sahiplerine ulaştırmada köprü vazifesi görmek gayesi ile emanet çarşımızı açmış bulunuyoruz. İlçemize, hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Emre, çarşıya katkılarından dolayı Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a, Tider Genel Müdürü Nil Tibukoğlu'na ve Besni Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Kadın Girişimi Kooperatifi yönetimine teşekkür etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.