Adıyaman'da kayıp olarak aranan 17 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi

Adıyaman'da kayıp olarak aranan 17 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi

Adıyaman'da ağustos ayı içerisinden kayıp olarak aranan 17 çocuk, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bulunarak ailelerine teslim edildiği bildirildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Hangi ortamdan kaybolursa kaybolsun, nerede olduğu ebeveynleri veya yasal temsilcileri tarafından bilinmeyen ve hakkında kayıp ihbarı yapılmış çocuklar 'kayıp çocuk' olarak tanımlanmaktadır. Kayıp çocuklar başta olmak üzere çocukların mağdur olduğu sorunların araştırılarak alınması gereken önlemleri en üst seviyede tutan emniyet müdürlüğümüz çocuk şube müdürlüğü ekiplerimizce ağustos ayı içerisinde ikametlerinden ayrılarak kayıp olan 17 çocuk, yapılan titiz çalışmalar neticesinde tamamı bulunmuş ve ailelerine teslim edilmiştir." denildi.

Adıyaman'da kayıp olarak aranan çocuğun bulunmadığı vurgulanana açıklamada, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, evden ayrılma, suça karışma ve daha birçok konuda yaşadıkları problemler; çocuk şube müdürlüğümüzde görevli sosyoloğumuz ve alanında uzman ekiplerimizce araştırılmakta ve ailelerimize yaşanan problemler hakkında bilgi verilerek, çocuklarımızın geleceğine en üst seviyede katkı sunulması hedeflenmektedir." İfadelerine yer verildi.

İLKHA


Adıyaman'da kayıp olarak aranan 17 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.