Ağrı Valiliği: Aramaya ara verildiği haberleri gerçeği yansıtmıyor

Ağrı Valiliği: Aramaya ara verildiği haberleri gerçeği yansıtmıyor

Ağrı Valiliği yaptığı açıklamada, Leyla Aydemir`i arama faaliyetlerine seçim nedeniyle ara verildiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bazı basın ve yayın organlarında kayıp Leyla Aydemir’in aranması faaliyetine seçim nedeniyle bir gün “seçim arası” verildiğine ilişkin haberler hakkında yazılı bir açıklamada bulunan Ağrı Valiliği, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Emniyet ve asayiş hizmetlerinin 365 gün 24 saat kesintisiz olarak sunulan kamu hizmeti olduğu belirtilen açıklamada seçim, bayram, afet, mesai içi-mesai dışı, gündüz-gece veya benzeri her hangi bir nedenle bu hizmetlerin durdurulamaz, aksatılamaz ve yavaşlatılamaz hizmetler olduğu ifade edildi.

Açıklamada devam şu ifadelere yer verildi: “Kayıp kızımızın aranmasına seçim için bir gün ara verildiğine ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Başta güvenlik birimlerimiz olmak üzere konu ile ilgili ilimiz ve il dışında gelen tüm görevlilerimiz, kayıp haberinin alındığı gün olan bayramın birinci gününden itibaren kesintisiz olarak kızımızın arama faaliyetine devam etmektedirler. Bu faaliyet kayıp olan kızımız bulununcaya kadar 7 gün 24 saat hiç bir şekilde ara verilmeden sürdürülecektir.” (İLKHA)




 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.