Ağrı'daki kazada vefat edenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Ağrı'daki kazada vefat edenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Ağrı'nın Tutak ilçesinde iki tır ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişinin cenazeleri, kimlik tespitinin ardından ailelerine teslim edildi.

Meydana gelen kazada vefat eden ve cenazeleri Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Abdulkerim Kınay, Ebrar Tatlı, Eşref Tutak, Emrah Solmaz, Nevzat Taş, Serhat Bayraktutan ve Önder Gürbüz'ün kimlik tespitleri, yakınlarından alınan DNA örneklerinin gönderildiği Trabzon Adli Tıp Kurumunda belirlendi.

Morgda işlemleri tamamlanan cenazeler, ambulans ve diğer kurumların cenaze nakil araçlarına konuldu. Vali Osman Varol ve Belediye Başkanı Savcı Sayan, HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan acılı ailelere morg önünde başsağlığı diledi.

Önder Gürbüz Van Erciş Keklik Sırtı Mahallesinde, Otobüs şoförü Abdülkerim Kınay, Siirt'in Baykan ilçesinde, Serhat Bayraktutan Van'ın Özalp ilçesinde, Nevzat Taş Van'ın Muradiye ilçesinde, Eşref Tutak, Ebrar Tatlı, Emrah Solmaz ise Ağrı'nın Patnos ilçesinde defnedilecek.

Ağır yaralı kaldırıldığı Erzurum Şehir Hastanesi'nde dün akşam vefat eden Muhlise Işık'ın cenazesi de defnedilmek üzere Erzurum'dan Diyadin ilçesine götürüldü.

Van'dan Ağrı istikametine giden 34 EG 1164 plakalı Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü ile biri pancar yüklü iki tırın iki gün önce Tutak ilçe merkezinde karıştığı kazada, alev alan otobüsteki yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülmüştü. Kazada 8 kişi ölmüş, 18 kişi yaralanmıştı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler