Aile Meclisi'nden Bakan Soylu'ya eşcinsel örgütler hakkında talep

Aile Meclisi'nden Bakan Soylu'ya eşcinsel örgütler hakkında talep

Binin üzerinde STK'nın üye olduğu Türkiye Aile Meclisi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "eşcinsel dernek ve örgütler terör örgütü kapsamına alınsın" taleplerini ilettiklerini belirtti.

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında BM eliyle bütün dünyada meşrulaştırılmaya ve yaygınlaştırılmaya çalışılan eşcinsellik sapkınlığına karşı STK'ların verdiği yoğun mücadele sürerken, Türkiye Aile Meclisi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya eşcinsel dernek ve örgütlerin terör örgütü kapsamına alınması için taleplerini iletti.

Türkiye Aile Meclisi Sözcüsü Adem Çevik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya merhum Başbakan Adnan Menderes'in kabrini ziyaretinde kitap hediye ettiklerini ve eşcinsel derneklerin terör örgütü kapsamına alınması yönündeki taleplerini ilettiklerini anlattı.

Çevik, "Sayın Bakan'a 'Eşcinselleştirme Operasyonu' adlı kitabımızı hediye ettik. Kendileri geçtiğimiz günlerde ABD'nin Ankara'daki bazı derneklere 22 milyon dolar para yardımında bulunduğunu açıklamıştı. Biz de bu tür yardımların Türkiye'nin lehine çalışan dernek ve STK'lara değil tam aksine Türkiye aleyhine çalışan bazı örgütlere verilmiş olduğunu söyledik. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında aile yapımızın ve toplumsal hayatımızın hedef alındığını, Türkiye'nin eşcinselleştirme operasyonuna maruz bırakıldığını anlattık. Bu tür dernek ve örgütlerin silahlı terör örgütleri kadar yıkıcı bir mahiyet arz ettiğini dile getirerek, bunların Anayasa'mızın 41. maddesi gereği terör örgütü kapsamına alınması gerektiğini söyledik. Sayın Bakan bu konularla yakından ilgilendiklerini ve bundan sonra da ilgilenmeye devam edeceklerini söyledi." ifadelerini kullandı.

"İstanbul Sözleşmesi iptal edilmeli ve Anayasanın 41. maddesine göre tedbir alınmalı"

İstanbul Sözleşmesi ile aile yapısının hedef alındığını belirten Çevik, "Anayasamızın 41. maddesi ailenin korunmasına yönelik devletin tedbir alması gerektiğini emrediyor. Buna rağmen İstanbul Sözleşmesi aileyi yıkıcı mahiyetteki fiillerin meşrulaştırılması işlevi görüyor. Burada çok açık bir çelişki var. Devletin bu çelişkiyi ortadan kaldırmak için İstanbul Sözleşmesiyle dayatılan yıkım projelerini iptal etmesi ve Anayasanın 41. maddesine göre tedbir alması gerekiyor." dedi.

"Yabancı fonlarla beslenerek mantar gibi her gün bir yenisi ortaya çıkan bu yapılarla mücadele edilmeli"

Çevik, "Türkiye Aile Meclisi olarak yayınladığımız 'Eşcinselleştirme Operasyonu' adlı kitabımızda bunları anlattık. Türkiye'nin nasıl yıkıcı bir operasyona maruz kaldığını anlattık. Aile yapımıza ve toplumsal dokumuza sahip çıkmazsak bu tür ifsat faaliyetleriyle kısa bir zaman sonra ortada ne aile kurumu kalacak ne de nesil kalacak. Yabancı fonlarla beslenerek mantar gibi her gün bir yenisi ortaya çıkan bu eşcinsel terör örgütleriyle mücadelede devletin dik durması, dışarıdan gelen dayatmalara itibar etmemesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler