AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'ye tepki: Ahlak dışı yalanı lanetliyoruz

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'ye tepki: Ahlak dışı yalanı lanetliyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin 'Cumhurbaşkanı bebekler enkaz altındayken müzik çaldırıyor' ifadelerine ilişkin, "Bu çirkin yalanı şiddetle kınıyoruz. Bu ahlak dışı yalanı lanetliyoruz." dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın, AK Parti Van Kongresinde "Cumhurbaşkanı bebekler enkaz altındayken müzik çaldırıyor." ifadelerine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Çelik, "CHP Sözcüsü, Cumhurbaşkanımız hakkında konuşurken 'bebekler enkaz altındayken müzik çaldırıyor' diyerek, çirkin ve ahlak dışı bir yalana imza attı. Bu çirkin yalanı şiddetle kınıyoruz. Bu ahlak dışı yalanı lanetliyoruz." dedi.

"Yine örgütlü bir CHP iftirası ile karşı karşıyayız." diyen Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesini ziyaret görüntülerini FETÖ’cü hesapların müzik montajlayıp servis ettiğini söyledi.

FETÖ’cü hesapların, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalan ve montajla hedef aldığını ifade eden Çelik, "Bu yalanlar CHP kürsüsünden kamuoyuyla paylaşıldı." diye belirtti.

"CHP yönetimi, FETÖ’cülerin yalanlarını kürsüden dillendirmeleriyle yüzleşmeli"

Çelik, şunları kaydetti:

"Depremin olduğu ilk andan itibaren tüm devlet imkanlarını İzmir için seferber edip bizatihi İzmir’e giderek sahadaki ekiplerin yanında yer alan Sayın Cumhurbaşkanımıza bu şekilde dil uzatılması CHP’nin yalan siyasetinin son örneğidir.

CHP yönetimi siyasi montaja uygun her türlü siyasi operasyona elverişli bir yapıya dönüşmüştür. CHP Yöneticilerinin Türkiye karşıtlarıyla işbirliği zincirine yeni bir halka daha eklenmiştir. Yalan siyasetinin başka bir izahı olamaz.

Uzun süredir CHP yönetiminin siyasi rekabet değil husumet peşinde olduğunu vurguluyoruz. CHP yönetiminin husumetinin, depremzede evlatlarımızı yalanlarına alet edecek seviyeye düşmesi, tüm insani değerlere hakarettir.

CHP'nin yaptığı kesinlikle siyasi muhalefet değildir ve afet anında tüm kurum ve kuruluşlarıyla harekete geçen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin çabalarına da saygısızlıktır. CHP yönetimi, FETÖ’cülerin yalanlarını kürsüden dillendirmeleriyle yüzleşmeli ve herkesten özür dilemelidir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.