AK Parti’den HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Göçer'e hayırlı olsun ziyareti

AK Parti’den HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Göçer'e hayırlı olsun ziyareti

​AK Parti Gaziantep İl Başkanlığından bir heyet, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına atanan Faruk Göçer’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ve beraberindeki kalabalık bir heyet, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanlığı görevine atanan Faruk Göçer’i tebrik edip, yeni görevinde başarılar diledi.  Heyeti, HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Göçer ve il teşkilatı karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gündeme ilişkin konuların yanı sıra kentin sorunları ve kent ile ilgili yapılması gerekenler ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Göçer, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Siyasi partilerin bu halka hizmet etmek için var olduklarını belirten Göçer, HÜDA PAR olarak kentteki siyasi partilerle birlikte halka hizmet etmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Özkeçeci de Göçer’i tebrik edip, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretin ardından AK Parti heyeti İl Başkanlığından ayrıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler