AK Partili Belediye Başkanından esnafa hakaret

AK Partili Belediye Başkanından esnafa hakaret

​Mardin'in Midyat ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, altyapı yetersizliği nedeniyle basın mensuplarına demeç veren esnafa ağza alınmayacak sözler sarf etti.

Midyat'ta, dün yağış sonrası işyerleri su basan esnafın, altyapı yetersizliğine yönelik eleştirilerine cevap veren Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Aynı gün, restorasyonu tamamlanan çarşıda incelemelerde bulunan AK Partili Belediye Başkanı Nasıroğlu’na, haber çalışması için orada bulunan İLKHA muhabiri, esnafın şikayetlerini iletmek istedi.

"Esnaf, su nedeniyle bize şikayetlerde bulunuyor. Bunun için bir çözüm öneriniz var mı?" diye soran İLKHA muhabirine, kameranın kayıtta olduğundan habersiz cevap veren Nasıroğlu, "Sel oldu peki, kimsenin dükkanına bir şey girdi mi?" diye karşılık verdi.

Muhabirin, "Kanalizasyon suyu girdiğini ifade ediyorlar" cevabına karşılık Nasıroğlu, "Tamam, size ne? Gidin MARSU'ya söyleyin. Hangi p…nk demişse söyle gitsin MARSU'ya. Bizimle ilgisi yok. O, k…t oğlu k…t, o…çocuğu her gün aynı şeyi söylüyor. Gitsin MARSU'ya." şeklinde hakaretlerde bulundu.

İLKHA muhabirinin ısrarla "Sizin bir çözüm öneriniz var mı?" sorusuna Nasıroğlu, "Benim hiçbir çözüm önerim yok. Ben, kendi kendime bir şeyler yapıyorum. Oranın kanalizasyonunu değiştireceğim." diye karşılık verdi.

Dün, Kuyumcular Çarşısı esnafı, altyapı yetersizliği nedeniyle oluşan koku ve su taşkını nedeniyle yetkililere tepki göstermiş ve "En ufak bir yağmurda esnafın dükkânlarını su basıyor. Üstelik alt yapı yetersizliği nedeniyle lağım suları şehrin içine akıyor ve kötü bir kokuya neden oluyor. Bu sorunu defalarca bildirmemize rağmen kalıcı bir çözüm getirilmedi. Bir boruyla bu iş çözülmez. Bu konuda sayın valimizden, belediyeden ve MARSU’dan kalıcı bir çözüm getirmelerini istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.