AK Partili Çalık’tan HDP'li Tosun’a tepki

AK Partili Çalık’tan HDP'li Tosun’a tepki

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelere hakaret eden HDP'li vekil Remziye Tosun’un, haddini aştığını söyledi.

Malatya’nın Kışla Caddesindeki esnafı ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Diyarbakır’da evlat nöbeti tutan annelere hakaret eden HDP'li vekil Remziye Tosun’a tepki gösterdi.

Tosun'un, yaptığı hakaretlerle haddini iyice aştığını söyleyen Çalık, "Bu aziz millet kimin satılmış olduğunu çok iyi bilmektedir. Ben açıkça diyorum ki bu müfsit şahsa, sen o yürekli, onurlu ve dik duruşlu annelere kurban olasın," dedi.

Tosun'un, bu hakaretleri karşısında sessiz kalan CHP'lilere de tepki gösteren Çalık, "Her konuya yorumu olan CHP'nin sözcüleri ve yöneticileri HDP’li bu vekilin hadsiz sözlerine tek kelime edemiyorlar, etmeyecekler. Çünkü ortaklıklarına zarar gelir. Bu konuyla ilgili tek bir açıklama yapamayacaklar ama biz en değerli varlıklarını, evlatlarını eli kanlı bir terör örgütünden kurtarma mücadelesi veren annelerin ve ailelerin yanındayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi inanıyoruz ki annelerin bu onurlu direnişi terör örgütüne diz çöktürecektir." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.