Akdeniz Üniversitesi’nde solcu gruplardan provokasyon

Akdeniz Üniversitesi’nde solcu gruplardan provokasyon

​Akdeniz Üniversitesi’nde, İslam’da İtidal adlı konferans, solcu grup tarafından provoke edilerek engellenmeye çalışıldı.

Akdeniz Üniversitesi’nde Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız’ın konuşmacı olarak katıldığı İslam’da İtidal adlı konferans, solcu grup tarafından provoke edilerek engellenmeye çalışıldı.

Hukuk Fakültesi konferans salonu önünde toplanan grup, İslam karşıtı slogan atarken Müslüman öğrenciler gruba yüksek sesle tekbir getirerek karşılık verdi.

Solcu grubun tüm provokelerine rağmen itidalli davranan Müslüman öğrenciler, provokatörlerin oyununun boşa çıkardı. Solcu grubun her türlü engelleme çalışmalarına rağmen konferans yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Hatırlanacağı üzere daha önce İstanbul Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’nde İslami kimlikli öğrencilere ve düzenlenen etkinliklere yönelik solcu gruplar tarafından defalarca saldırılar düzenlenmişti.  (Necmi Durmazer- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler