Akli dengesi bozuk kişi birçok mezarın taşını kırdı

Akli dengesi bozuk kişi birçok mezarın taşını kırdı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde asri mezarlığa giren akli dengesi bozuk bir kişi, birçok mezarın taşını kırıp kayıplara karıştı.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde asri mezarlığa giren bir kişi, birçok mezarın taşını kırıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre ilçenin asri mezarlığına gelen ve akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Şiyar Paydaş, mezarlıkta bulunan birçok mezarın taşını kırdı. Olayın durulması üzerine belediye zabıta ekibi mezarlıkta incelemelerde bulundu. Şahsın tespit edilmesi üzerine harekete geçen Hilvan Emniyet Müdürlüğü, şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Amcasının mezar taşının kırıldığını haber alan Mehmet Fatih Atakay, mezarlıkta herhangi bir görevlinin olmamasına tepki gösterdi.

Atakay, “Dün mezarlıkta bulunan amcamın mezar taşını biri kırmış. Kimin kırdığı önemli değil fakat neden koskocaman bir ilçenin asri mezarlığında bir görevli yok. Daha önce de buna benzer durumlar mezarlıkta yaşanmış. Yetkilileri bu konuda duyarlı olmaya ve görevlerini yerine getirmeye davet ediyorum. Bu ilçemize yakışan bir durum değildir. Bizim gibi birçok kişinin yakının mezar taşları biri tarafından kırılmış.” dedi.

Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgiye göre,  mezarlıklarda şu anda bir görevlinin olmadığı ve İŞKUR tarafından pazartesi günü bir kişinin görevli olarak mezarlığa verileceği ifade edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler