Aksaray Muhammedi Coşkuya Hazır

Aksaray Muhammedi Coşkuya Hazır

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aksa-Der tarafından 3 Mayıs Pazar günü Aksaray Hükümet Meydanı’nda düzenlenecek Kutlu Doğum Mitingi için hazırlıklar devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Aksa-Der) 3 Mayıs Pazar günü  Hükümet Meydanında düzenleyeceği mitingin hazırlıklarında son aşamaya geldi.  

Aksa-Der başkanı Mustafa Bilgiç, İlke Haber Ajansına (İLKHA) yaptığı açıklamada “Bildiğiniz üzere bu yıl Peygamber Sevdalıları Platformu öncülüğünde, hemen hemen Türkiye’nin bütün illerinde olduğu gibi Aksaray Hükümet Meydanında da bu sene  ikincisini düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programı için hazırlıklarımız tüm hızı ile devam ediyor. Belediyenin uygun gördüğü yerlere Kutlu Doğum için  davet brandalarımızı astık.  Aksaray'da toplam 25 noktadaki billboardlara reklam verdik. Belirli yerlerdeki binalara dev brandalarımızı astık. Ayrıca etkinliğe bir buçuk iş günü kala anons araçlarımız da köylerde ve şehir içinde gezmeye başlayacak. İslami Sivil Toplum Kuruluşlarına, mahalle muhtarlarına, kanaat önderlerine ve bütün resmi kurumlara özel davetiye göndererek, etkinliğimize davet ettik. Ulaşabildiğimiz bütün evlere Kutlu Doğum’a özel DVD ve el ilanlarını vererek, etkinliğimize davet ediyoruz. Ayrıca Cuma günü ulaşabildiğimiz bütün camilerde el ilanı dağıtarak Aksaray halkını etkinliğimize davet edeceğiz. İnşallah, 3 Mayıs Pazar günü Saat 14.00’da bütün Aksaray Peygamber Sevdalılarını kutlu doğum heyecanını yaşamaları için Hükümet Meydanı’na davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Ömer Yıldırım-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.