Ali Tekataş, çalışmaları inceledi

Ali Tekataş, çalışmaları inceledi

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, ilçelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ), geçen yıldan kalan hizmetlerin tamamlanması için çalışmalarını sürdürürken, bu yıl başlanacak çalışmalara hız verdi.

Bütün ilçelerde hizmet eden VASKİ ekipleri, halkın ihtiyacı olan altyapı hizmetlerinin yerine getirilmesi için 24 saat kesintisiz çalışma yapıyor.

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, ilçelerde sürdürdüğü gezi ve inceleme programlarında halkla bir araya gelerek, dilek ve temennilerini dinliyor.

Tekataş, Özalp ilçesine bağlı Dorutay, Dönerdere köyleri ve İpekyolu ilçesine bağlı Dibekli köyü ile Saray ilçesini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarla görüştü.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Tekataş, "Bu yıl içinde gücümüzü ve imkânları zorlayarak her yere hizmet götürmenin gayreti içinde olacağız. Ayrım yapmadan hizmeti her alana yaymaya gayret gösteriyoruz. Çalışmaların hızını artırdık." dedi.

Dorutay Mahalle Muhtarı Vezir Veziroğlu ise "Bizlerle gönül bağını koparmayan ve her fırsatta bizi arayıp soran, ziyarete gelen Ali Tekataş'a teşekkür ediyoruz. Hizmetlerimizi hiç ihmal etmiyorlar, bu dönemde hiç yalnız kalmadık. Tüm VASKİ çalışanları da aynı fedakârlıkta çalışıyorlar. Gelen hizmetlerle mahallelerimiz daha çok yaşanabilir hale geldi." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.