Almanya'da da Siyonist İsrail lanetlendi

Almanya'da da Siyonist İsrail lanetlendi

Almanya'nın Köln kenti Dommplatz bölgesinde İsrail'e kınama ve protesto mitingi düzenlendi .

BERLİN- Siyonist İsrail’in havadan, karadan ve denizden Filistinli  Müslümanlara yaptığı katliamlar Almanya’da da lanetlendi.

 

Almanya’nın Köln kenti Dommplatz bölgesinde protesto mitingi günler öncesinden sosyal medya üzerinden duyurusu yapılmış Almanya’daki Müslüman halk mitinge çoluk çocuğuyla protestoya katıldı. Filibitin ve  Gazze için dışarıdan gelen Müslümanlar, Siyonistler tarafından  yapılan bu zulme ve katliama karşı tek vücut oldu.

 

Miting Bölgesinde gençlerin çoğunluğu ve protestoların da öfkeleri yüzlerinden okunuyordu. Katılımcılar sık sık tekbir getirip, İsrail ve Siyonizm destekçilerine lanet okudular.

 Protestocu Müslümanlar sık sık “Netanyahu ve  İsrail lanetullah,Merkel finanse ediyor, İsrail bombalıyor, Filistine özgürlük, eğilme Gazze seninleyiz, şeklinde sloganlar atarak, döviz açtılar.

 

Eylem de yapılan konuşmalarda terör devleti İsrail’in kadın çocuk herkesi katlettiği vurgulanarak Müslümanlara Filistin davasına ve Gazze’ye sahip çıkma çağrısı yapıldı.

 

Polisin eylemci Müslümanlardan bir genci gözaltına girişimi, alanda toplananların büyük tepkisiyle karşılanmasının ardından serbest bırakıldı. (Mehmet Kurt-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.