Ankara merkezli suç örgütlerine eş zamanlı operasyon: 26 gözaltı

Ankara merkezli suç örgütlerine eş zamanlı operasyon: 26 gözaltı

Atık toplama ihalesini alanlara silahlı karşı saldırı, yağma ve dolandırıcılık suçlarına karıştıkları belirlenen kişilere yönelik Ankara merkezli 4 ilde, 30 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 26 şüpheli yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 pompalı tüfek, çok miktarda para ile dijital materyallerin ele geçirildiği belirtildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 4 Aralık 2020 günü ilimizde geri dönüşüm amaçlı atık toplayan şahıslardan para temin eden, atık toplama ihalesini alan şahıslara silahlı saldırılarda bulunan, yağma ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlara karıştıkları belirlenen suç örgütüne yönelik ilimiz merkezli 4 ilde 30 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 26 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Operasyonda 3 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet pompalı tüfek, tabanca ve tüfeklere ait 100 adet fişek, çok miktarda para ile dijital materyal ele geçirilmiştir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.