Ankara'da 33 bin 850 TL sahte para ele geçirildi

Ankara'da 33 bin 850 TL sahte para ele geçirildi

Farklı illerde piyasaya sahte para sürdükleri tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 306 adet 100'lük, 65 adet 50'lik banknot olmak üzere 33 bin 850 TL sahte para ele geçirildi.

Konuya ilişkin Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, piyasaya sahte para sürdükleri ve kendilerini "Bakkal avcısı" olarak isimlendirdikleri tespit edilen şahıslara yönelik operasyon yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Farklı illerde piyasaya sahte para sürdükleri; bakkal, market, pazar yerleri gibi küçük esnaflara bu sahte paraları verdikleri ve kendilerini 'Bakkal avcısı' olarak isimlendirdikleri tespit edilen 2 şahıs Kahramankazan gişelerinde düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında, "Şüphelilerin aracında yapılan aramada 306 adet 100'lük, 65 adet 50'lik banknot olmak üzere 33 bin 850 TL sahte para ele geçirilmiştir. Adliyeye sevk edilen şahıslardan biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, biri ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.