Anne ile çocuğu boğazları kesilerek öldürüldü

Anne ile çocuğu boğazları kesilerek öldürüldü

Gaziantep’in İslâhiye ilçesinde 3 çocuk annesi ile 4 yaşındaki çocuğunun, sabah saatlerinde evde boğazları kesilerek öldürüldüğü iddia edildi.

İslâhiye ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 3 çocuk annesi Ayşegül Bülbül ile 4 yaşındaki oğlu Yasin Bülbül,  kimliği belirlenemeyen  kişi ya da kişiler tarafından yapıldığı  tarafından boğazları kesilerek öldürüldüğü iddia edildi. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı belirtildi

Edinilen bilgiye göre, torunu ve gelininden haber alamayan kayınvalide Nazire Bülbül, oğlu Efendi Bülbül’ün evine geldi. Kapıyı çalan kayınvalide yanıt alamayınca, durumdan şüphelenip torununun merdiven boşluğundan eve girmesini sağladıktan sonra içeri girdiğinde, torunu Yasin Bülbül (4) ile gelini Ayşegül Bülbül’ün (28) yerde kanlar içerisindeki hareketsiz bedenleri ile karşılaştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, anne ile 4 yaşındaki oğlunun boğazlarının kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Jandarma eve kimseyi yaklaştırmayarak güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine gelen Bülbül ailesinin yakınları ile bakkal dükkânı işleten baba Efendi Bülbül sinir krizi geçirdi. Anne ile oğlunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere İslâhiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarmanın olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattığı öğrenildi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.