Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü

Anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü

Gaziantep'te psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir kişi, tartıştığı anne ve babasını boğazlarından bıçaklayarak öldürdü.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi, tartıştığı anne ve babasını boğazlarından bıçaklayarak öldürdü ve halıya sardığı cesetlerle bir gün geçirdi.

İslahiye ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Mehmet Uçar (27), tartıştığı annesi Nezihe Uçar (64) ve babası Ali Uçar'ı (61) boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün Sulumağara Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'da işçi olarak çalışan ve 10 gün önce eve gelen Mehmet Uçar, annesi ve babasıyla sahur vaktinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Uçar, eline geçirdiği bıçakla anne ve babasına saldırdı. Babasını oturma odasında, annesini ise mutfakta sahur için hazırlık yaparken boğazından bıçakladı. Uçar, daha sonra anne ve babasının cesedini halıya sararak,  geceyi evde cesetlerle geçirdi. İftarda evlerine yemek getiren komşularının anne ve babasının durumunu sorması üzerine Uçar, babasına ait 31 KEK 35 plakalı otomobile binerek kaçtı.

Uçar'ın şüpheli hareketlerinden şüphelenen komşuları, durumu hemen Ali Uçar'ın mahalle muhtarı olan ağabeyi Ramazan Uçar'a haber verdi. Ahmet Uçar'ın bildirmesi üzerine olay yerine jandarma geldi.

Evin çevresinde güvenlik önlemi alan jandarma, çilingir yardımıyla kapıyı açınca evde cesetlerle karşılaştı.

Jandarma ve savcılık incelemesinin ardından yaşlı çiftin cenazesi İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şüpheli, babasına ait araçla uygulama noktasında yakalanırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.