Antalya Manavgat kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları foto

Antalya Manavgat kutlu doğum etkinliği 2015 peygamber sevdalıları foto

Peygamber Sevdalıları Platformu, Antalya Manavgat ilçesinde halkın yoğun katılımıyla "Eşsiz Önder Hz Muhammed" temalı Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Manavgat halkının yoğun ilgisini çeken Kutlu Doğum etkinliği salonunun saatler öncesinden dolduğu gözlendi.  Ellerden düşmeyen Kelime-i Tevhid bayraklarının renk kattığı program, Osman Küçükaydın'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Umut İlahi Grubunun seslendirdiği ilahilerden sonra, sahneye selamlama konuşmasını yapmak üzere Umut-Der Manavgat ilçe Başkanı Hüseyin Kırat çıktı.

Kırat, peygamberi sevenin Allah’ı sevmiş olacağını belirterek programa katılan coşkulu kalabalığa içten teşekkürlerini iletti.

Sahneye çıkan Çocuk İlahi Grubunun ilahi ve ezgileriyle coşkulu geçen programda, araştırmacı yazar Yusuf Tutak,  günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Hz Muhammed'in (sav) tüm güzelliklerin kendisinde bulunduğu ve örnek alınması gereken tek insan olduğunu belirten Tutak, "En güzel baba, en güzel veli, en güzel komutan, en güzel devlet başkanı, en güzel evlat, en güzel komşu olmak istiyorsanız o zaman dönüp Resulullah’a (sav) bakın” diyerek peygamberimizin örnek bir şahsiyet olduğunu vurguladı.

Böylesine hayırlı bir organizasyonda bir araya gelinmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Tutak'ın konuşmasından sonra Umut İlahi Grubu sanatçılarının seslendirdiği ilahilerle salonda coşkulu anlar yaşandı.

Sık sık tekbir ve salavatların getirildiği program Osman Küçükaydın 'ın yaptığı dua ile son buldu.İLKHA












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler